ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας επικοινωνώντας με το τμήμα παραγγελιών στο τηλ 2671027797 ή στέλνοντας e-mail στο:dmkpro21@gmail.com  Μετά την εκ μέρους μας αποστολή της παραγγελίας σας δεν  είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος της, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική, άρτια κατάστασή του, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία.
Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε, σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη δική μας  υπαιτιότητα  σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών σε περίπτωση όπου υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.
Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο 2671027797 ή με email στο: dmkpro21@gmail.com  ώστε να σας υποδείξουν τρόπο επιστροφής ώστε να μην επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που το προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας που θα επιστρέψετε συνοδευόταν από οποιοδήποτε άλλο δωρεάν, χωρίς χρέωση προϊόν, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς επιστροφή – αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους να σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνονται όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος.
Στο δέμα οφείλετε να συμπεριλάβετε και την απόδειξη/τιμολόγιο με το οποίο έγινε ή αγορά, ή φωτοτυπία τους.
Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Εάν αυτό διαπιστωθεί μετά από έλεγχο του προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.
Πριν από κάθε επιστροφή, συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα παραγγελιών στο 2671027797.Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων ,η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, με επιστροφή στην κάρτα σας εάν πραγματοποιήσατε πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, η εάν το επιθυμείτε και πάντοτε κατόπιν συνεννόησης ,εάν είσαστε τακτικός πελάτης μας η  διαφορά της αξίας να πιστωθεί στο λογαριασμό σας στην εταιρεία μας και να αφαιρεθεί σε επόμενη παραγγελία σας.

 

ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση άρνησης ή αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας από την πλευρά του πελάτη, διατηρούμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε  την κατάθεση των εξόδων αποστολής, σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ως και το   δικαίωμα να μην εκτελούμε  παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή  επιστροφών.

espa banner